Üdvözöljük a Mielemed MPM Kft. honlapján!
Várjuk hívását minden hétköznap 9:00 – 17:00 óráig
nuxon
0
Megtisztított levegő

2022 Beijing Winter Olympics

winterolymp

Projekt leírása

A 2022-es beijingi téli olimpiai játékok hivatalos légtisztító partnere az AirQuality Technology volt. Különleges eszközzel segítették a látogatók és a résztvevők egészségének megőrzését, és biztosították a tiszta, fertőtlenített beltéri levegőt. Az innováció, mely a beijingi olimpia fő támogatója volt, nem más, mint a láthatatlan levegőajtó, egy olyan MESP technológiás légfüggöny, mely tisztítja és fertőtleníti a levegőt (falra, például bejáratok fölé szerelhető).

aircurtain (1)
aircurtain
aircurtain (2)

Számtalan helyen felhasználható

Az MESP technológiával működő légfüggöny alkalmas irodaházak, pályaudvarok, bevásárlóközpontok, raktárak, gyárak, hűtőházak, garázsok, kiállítótermek, egészségügyi intézmények, iskolák bejáratai fölé szerelve.

Energiahatékonyság

Alacsony légellenállása miatt már sokkal kisebb légáramlási sebesség mellett is ugyanolyan hatékony-sággal működik. Ez kisebb áram-fogyasztást, kevesebb energia-igényt jelent, azaz a jelentős költségmegtakarítást az üzemeltetési költségekben.

Kórokozók elleni védelem

A NUXON-AQT MESP technológiájú légtisztítói a tökéletes lég-sterilizálók, mivel az MESP technológia akár 0,01 μm-es részecskét is képes felfogni, ezért rendkívül hatékony a mikrobák, például baktériumok, vírusok, penész stb. semlegesítésében.

Egyszerű és csendes működés

Zajszintje maximum 52 dB, mely csendesebb, mint például egy irodai közeg alapzaja, emellett távirányító segítségével irányítható, sebessége két szinten állítható.



Cart

Nincsenek termékek a kosárban.